Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Electrix en wij installeren en verkopen zonnestroom-systemen. Wij zijn er trots op door ons werk een zinvolle bijdrage te leveren aan maatschappij en milieu. Met onze innovatieve oplossingen versterken we nu nog landelijk, maar hopelijk binnenkort internationaal, de arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid in onze leefomgeving. Tegenover complexe technische vragen en toenemende wettelijke vereisten, plaatsen wij helderheid en richtinggevoel. Door hoogwaardige producten en excellente service ontwikkelen wij enthousiasme voor het volledige takenpakket.

Het is onze passie om mee te denken met onze klanten en de wereldwijde oplossingen toe kan passen rondom verduurzamen toe te passen. Door alle innovaties die op de markt worden gebracht, kan de opmars van duurzame energie voort worden gezet. Wij als Dutch Electrix willen daarom zorgen voor een optimaal resultaat als het gaat om verduurzamen. Zo realiseren wij een zonnepanelen systeem op maat en volledig aangepast op uw individuele behoefte. Door onze kennis op de juiste manier te vergaren, kunnen wij gebruik maken van de meest geavanceerde oplossingen die voor u relevant zijn. Wij analyseren uw situatie en regelen de installatie op het dak, de meterkast en omvormer.

Klant centraal

Bij Dutch Electrix staat de klant centraal. Vanaf het begin van het proces tot en met de laatste service zullen we altijd meenemen wat u belangrijk vindt.

Kwaliteit

Wij streven naar de beste kwaliteit voor u als klant. Dit doen we niet alleen door u de beste producten aan te bieden, maar ook uitstekend vakmanschap te tonen.

Service

Ook na de installatie kunt u bij ons terecht voor vragen. Mochten er problemen ontstaan zullen we deze samen met u oplossen. Meedenken en oplossen is een kleine moeite.

Hoe werken we?

Met het eerste contact maken u en wij telefonisch, of via onze website, een afspraak zodat uw wensen en behoefte besproken kunnen worden. Bij deze afspraak bekijken we de situatie zodat we een goed beeld hebben om u een kwalitatief systeem aan te bieden.

Nadat we de situatie hebben opgenomen, Doen wij u een prijsopgave toekomen. Als u een offerte van ons wilt ontvangen, kunt u deze vrijblijvend ontvangen. Als u het hier mee eens bent, maken wij een uitgebreid voorstel met betrouwbaar zonnestroom-systeem. Wij hebben zeer hoge kwaliteitseisen die aansluiten op de normeringen. Wanneer u de opdracht aan ons verstrekt, zetten wij de installatie in gang.

Na het akkoord op de offerte zullen wij beginnen met het bestellen van de benodigde producten. Zodra we kunnen starten, laten wij dit u direct weten. Meestal hebben wij binnen 5 werkdagen concreet welke dag wij bij u langs kunnen komen. Samen overleggen we nog een keer alle wensen en behoefte en aansluitend maken we een afspraak om de installatie te realiseren.

Zowel tijdens als na de installatie zullen we het systeem uitgebreid controleren. Dit doen wij omdat wij zeker weten dat het Geïnstalleerde systeem netjes en degelijk wordt achtergelaten.

Door monitoring van het systeem kunnen we na de installatie bijspringen mocht dit nodig zijn. Het monitoringsportaal geeft u en ons inzichtelijk wat de opbrengsten zijn. Dit kan op paneel niceau of in totaliteit.

Onze motivatie

Wij zijn er trots op door ons werk een zinvolle bijdrage te leveren aan maatschappij en milieu. Met onze innovatieve oplossingen versterken we nu nog landelijk, maar hopelijk binnenkort internationaal, de arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid in onze leefomgeving. Tegenover complexe technische vragen en toenemende wettelijke vereisten, plaatsen wij helderheid en richtinggevoel. Door hoogwaardige producten en excellente service ontwikkelen wij enthousiasme voor het volledige takenpakket.

Onze doelen

We positioneren ons als internationaal speler die systemen oplevert volgens de beste gevraagde kwaliteit en zorgen voor de processen die ons en de klant samenbrengt en het standaardiseert. We zijn uit op een verantwoordelijke expansie. Onze klanten waarderen ons als betrouwbare aanbieder van oplossingen die de vinger aan de pols houdt. Wij zijn pas tevreden als de klant akkoord is met het systeem. Uiteindelijk is zo de bedoeling dat we de zonnepanelen zo goed mogelijk en duurzaam kunnen inzetten. Wij maken van onze klanten fans.

Onze strategie

Actieve opbouw van de markt

Als groeiende onderneming hebben wij op korte tijd een pioniersrol op de markt voor HSE-software ingenomen en drukken daarop voortdurend een stempel met onze ideeën. Ons handelen baseert zich ook op de vereisten van de markt. Wettelijke veranderingen en ontwikkelingen binnen HSE en IT worden door ons gevolgd, geanalyseerd en al naar gelang relevantie binnen onze productontwikkeling in korte handelingscycli in aanmerking genomen.

In dialoog met onze klanten

Binnen ons handelen ligt de focus voortdurend op het succes van onze klanten en hun tevredenheid. Wij zijn uit op langdurige betrekkingen met klanten die door een gezamenlijke en directe dialoog gevoed worden. Alleen door een voortdurende interactie kunnen we praktijkgerichte prestaties ontwikkelen en van onze klanten enthousiaste fans maken.

Internationaal netwerk

Binnen onze kernactiviteit richten wij ons op de ontwikkeling en toepassing van HSE-software. Verdergaand inhoudelijk advies bieden wij aan in nauwe samenwerking met onze partners. Samen met gespecialiseerde adviseurs dekken wij alle facetten van arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid.

Enthousiaste medewerkers

Een basis ingrediënt van onze bedrijfscultuur is het enthousiasme voor het samen presteren. Dit gebeurt samen met competente, geëngageerde en gemotiveerde medewerkers in wiens ontwikkeling, gezondheid en tevredenheid wij voortdurend investeren.

Onze waarden

Wij zijn geloofwaardig.
We zijn samen gegroeid en weten wie we zijn. Al onze prestaties komen van ons team. Op onze beloften kunt u rekenen. Onze geloofwaardigheid resulteert zowel uit onze competentie als de ervaring met talrijke projecten.

We communiceren bindend.
Onze communicatie en ons imago zijn consequent en uniform. Wij formulieren duidelijke mededelingen tegenover klanten, geïnteresseerden, partners en collega’s en reageren bindend.

Wij zijn eerlijk.
We waarderen veelzijdigheid en verschillende zienswijzen. We beoordelen niet volgens etnische, religieuze of seksuele oriëntatie en dulden geen enkele vorm van discriminatie. Wij gaan respectvol met elkaar en anderen om.

We betrekken.
In het kader van onze expansie kiezen we voor versterking van de interne communicatie. Regelmatige teamevenementen en passende communicatiekanalen versterken de onderlinge band.

We handelen rechtvaardig.
We houden ons aan de geldende wetten, distantiëren ons van elke vorm van voordeel en handelen steeds in alle oprechtheid.

We nemen verantwoording.
Ons bedrijf handelen gaat samen met maatschappelijke verantwoording en vormt de basis voor onze voorbeeldfunctie binnen het HSE-bereik. Onze SaaS-oplossing wordt in een op duurzaamheid georiënteerd High-Security-rekencentrum voorbereidt dat alleen ecologische stroom gebruikt en een meer dan gemiddelde energie-efficiëntie bereikt. We nemen onze sociale verantwoording door regionale initiatieven te ondersteunen en projecten te bevorderen rond de thema’s arbeidsveiligheid, milieubescherming, duurzaamheid of digitalisering.

Charter Diversiteit
Binnen Dutch Electrix streven we naar een cultuur van saamhorigheid waarin iedereen zich vrij kan ontplooien in alle facetten van zijn of haar persoonlijkheid – ongeacht geslacht en genderidentiteit, nationaliteit, etnische afkomst, religie of geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit. Als ondertekenaar van het charter diversiteit creëren wij een werkomgeving waarin geen vooroordelen bestaan. Waardering en wederzijds respect maken deel uit van onze kernwaarden. Diversiteit leidt immers altijd tot hetzelfde resultaat – het allerbeste!

Afspraak maken of direct contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u op locatie? Plan dan online een afspraak in en dan komen we graag bij u langs. Wilt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of heeft u een vraag over onze dienstverlening, vul dan ons contactformulier in dan nemen we contact met u op.