Wie zijn wij?

Wij zijn er trots op door ons werk een zinvolle bijdrage te leveren aan maatschappij en milieu. Met onze innovatieve oplossingen versterken we nu nog landelijk, maar hopelijk binnenkort internationaal, de arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid in onze leefomgeving. Tegenover complexe technische vragen en toenemende wettelijke vereisten, plaatsen wij helderheid en richtinggevoel. Door hoogwaardige producten en excellente service ontwikkelen wij enthousiasme voor het volledige takenpakket.

Wij zijn Dutch Electrix en wij installeren en verkopen zonnestroom-systemen.

Het is onze passie om mee te denken met onze klanten en de wereldwijde oplossingen toe kan passen rondom verduurzamen toe te passen. Door alle innovaties die op de markt worden gebracht, kan de opmars van duurzame energie voort worden gezet.

Wij als Dutch Electrix willen daarom zorgen voor een optimaal resultaat als het gaat om verduurzamen. Zo realiseren wij een zonnepanelen systeem op maat en volledig aangepast op uw individuele behoefte.

Door onze kennis op de juiste manier te vergaren, kunnen wij gebruik maken van de meest geavanceerde oplossingen die voor u relevant zijn.

Wij analyseren uw situatie en regelen de installatie op het dak, de meterkast en omvormer.


Fabian van Dorth

Mijn naam is Fabian van Dorth. Ik ben een jonge vooruitstrevende ondernemer die in staat voor het verduurzamen van onze leefomgeving. Dutch Electrix wil de beste oplossing als het gaat om verbetering. Jeffrey van Eek

Mijn naam is Jeffrey van Eek. Mijn functie is Assistent medewerker voor sales, marketing en back office activiteiten. Ik ben een fanatiekeling die altijd alles perfect en netjes afgerond wilt hebben. Ik heb liever teveel werk dan te weinig.


Kernwaarden

Wij staan voor:

Klant centraal

Bij Dutch Electrix staat de klant centraal. Vanaf het begin van het proces tot en met de laatste service, zullen we altijd meenemen wat u belangrijk vindt. 

Kwaliteit

Wij streven naar de beste kwaliteit voor u als klant. Dit doen we niet alleen door u de beste producten aan te bieden, maar ook uitstekend vakmanschap te tonen.

Service

Ook na de installatie kunt u bij ons terecht voor vragen. Snelle en juiste beslissingen worden genomen.

Hoe wij werken

1

Eerste contact & afspraak

Met het eerste contact maken u en wij telefonisch, of via onze website, een afspraak zodat uw wensen en behoefte besproken kunnen worden. Bij deze afspraak bekijken we de situatie zodat we een goed beeld hebben om u een kwalitatief systeem aan te bieden.

2

Offerte op maat

Nadat we de situatie hebben opgenomen, Doen wij u een prijsopgave toekomen. Als u een offerte van ons wilt ontvangen bedragen deze kosten €75,- Als u het hier mee eens bent, maken wij een uitgebreid voorstel met betrouwbaar zonnestroom-systeem. Wij hebben zeer hoge kwaliteitseisen Die aansluiten op de normeringen. Wanneer u de opdracht aan ons verstrekt, krijgt u van ons het bedrag van €75,- ex BTW terug.

3

Installatie 

Na het akkoord op de offerte zullen wij beginnen met het bestellen van de benodigde producten. Zodra we kunnen starten, laten wij dit u direct weten. Meestal hebben wij binnen 5 werkdagen concreet welke dag wij bij u langs kunnen komen. Samen overleggen we nog een keer alle wensen en behoefte en aansluitend maken we een afspraak om de installatie te realiseren.

4

Controle

Zowel tijdens als na de installatie zullen we het systeem uitgebreid controleren. Dit doen wij omdat wij zeker weten dat het Geïnstalleerde systeem netjes en degelijk wordt achtergelaten.

5

Nazorg

Door monitoring van het systeem kunnen we na de installatie bijspringen mocht dit nodig zijn. Het monitoringsportaal geeft u en ons inzichtelijk wat de opbrengsten zijn. Dit kan op paneel niceau of in totaliteit.

Verduurzaam uw woning

Start vandaag met het verduurzamen van uw woning en neem contact op.

Translate »